Betingelser

Våre salgsbetingelser gjelder for alt salg av alle våre varer (produkter) gjennom www.ElskMer.no,

Kjøpsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, samt din mottatte ordrebekreftelse, som er vår bekreftelse for inngått handel, det totale avtalegrunnlaget for kjøpet.

Man benytter Klarna sin betalingsløsning når man handler fra ElskMer. Ved betaling med Klarna overdras kravet til Klarna Finans AS som vil sende faktura pr.mail.

For å kunne handle fra ElskMer må du ha fylt 18 år. Dette er fordi noen av våre produkter har 18 års grense ved  salg.

Vi leverer kun til Norge for en fast frakt på 69.-.  Svalbard, norsk kontinentalsokkel og andre fjerntliggende norske områder, så gjelder  egne fraktsatser.

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven og e-handelsloven. Der det i disse salgsbetingelsene stilles krav til skriftelighet, er dette oppfylt ved bruk av e-post, tekstmelding til mobiltelefon (SMS), brev, telefaks e.l.

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert hos oss. ElskMer blir samtidig bundet av din bestilling så lenge denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.

Det kan forekomme feil informasjon om produktet på nettsiden men vi vil da prøve å skaffe tilsvarende.

Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett som er nærmere omtalt i punkt 12.

Når ElskMer mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren ved å sende en ordrebekreftelse til deg per e-post. Vi  ber om at denne gjennomleses nøye ved mottak, og at ordrebekreftelsen, slik at den er i overensstemmelse med bestillingen.


Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil i spesifikasjoner, tekst, pris og annen informasjon på våre nettsider.

Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere hele eller deler av din bestilling, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen.

ElskMer har salgspant i solgte varer som sikkerhet for sitt krav på kjøpesummen med tillegg av renter og omkostninger, jfr. pantelovens §3-14 flg.