Betingelser

Våre salgsbetingelser gjelder for alt salg av alle våre varer (produkter) gjennom www.ElskMer.no, heretter kalt ElskMer til forbrukere.

Kjøpsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, samt din mottatte ordrebekreftelse, som er vår bekreftelse for inngått handel, det totale avtalegrunnlaget for kjøpet. Kjøpsbetingelsene og annen informasjon fra ElskMer er kun tilgjengelig på norsk.

Man benytter Klarna sin betalingsløsning når man handler fra ElskMer. Ved betaling med Klarna overdras kravet til Klarna Finans AS som vil sende faktura pr.mail.

ElskMer.no sender ikke varer i oppkrav.

For å kunne handle fra ElskMer må du ha fylt 18 år. Dette er fordi noen av våre produkter har 18 års grense ved  salg.

Vi leverer kun til Norge for en fast frakt på 69.-.  Svalbard, norsk kontinentalsokkel og andre fjerntliggende norske områder, så gjelder ikke 69.- men egne fraktsatser.

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven og e-handelsloven. Der det i disse salgsbetingelsene stilles krav til skriftelighet, er dette oppfylt ved bruk av e-post, tekstmelding til mobiltelefon (SMS), brev, telefaks e.l.

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert hos oss. ElskMer blir samtidig bundet av din bestilling så lenge denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.

Det kan forekomme feil informasjon om produktet på nettsiden men vi vil da prøve å skaffe tilsvarende.

Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett som er nærmere omtalt i punkt 12.

Når ElskMer mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren ved å automatisk sende en ordrebekreftelse til deg per e-post. Vi  ber om at denne gjennomleses nøye ved mottak, og at ordrebekreftelsen, slik at den er i overensstemmelse med bestillingen.

Er det avvik mellom din bestilling og ordrebekreftelsen er det å anse som et nytt tilbud fra oss, som du kan velge å akseptere eller takke nei til. Du har likevel rett til å gjøre gjeldende din opprinnelige bestilling såfremt denne er i samsvar med det vi har tilbudt. Unntak fra dette kan forekomme, se punkt 3 for mer informasjon.


Vi gjør oppmerksom på at svindelforsøk, identitetstyverier, tullebestillinger og sjikanering vil bli politianmeldt. Det er ikke lov å bestille varer og sende pakken til andre mottakere enn seg selv, med mindre dette er klarert med den andre parten.

Det er heller ikke lov til å avbestille en ordre på vegne av andre, med mindre dette er klarert med personen som opprettet ordren.

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil i spesifikasjoner, tekst, pris og annen informasjon på våre nettsider kan forekomme.

Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere hele eller deler av din bestilling, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen.

ElskMer har salgspant i solgte varer som sikkerhet for sitt krav på kjøpesummen med tillegg av renter og omkostninger, jfr. pantelovens §3-14 flg.

Pakker som ikke blir hentet ut blir belastet med ett returgebyr på kroner 395.-